Kidsparty 2021

Dit jaar anders dan andere jaren: KidsParty komt naar je toe!! Het blijft een superleuk speelfestijn voor bevers, welpen en scouts met een beperking buiten in de natuur, maar dan nu rondom jouw eigen gebouw. Ondersteun natuurdetective Victor Vuurvlieg bij zijn missie en ga de strijd aan met de Bende van de Groene Hand.

Als je inschrijft voor 14 februari voor de KidsParty krijg je een compleet pakket begin maart, waarmee je de rest van de maand (en daarna) kunt vullen met programma’s. Met alle opdrachten die in het pakket zitten, kun je punten verdienen met je speltak en kans maken op hele mooie prijzen!

Het te gekke speelpakket bevat 5 of 10 werkbladen, voor ieder kind één. Bovendien zitten er een instructie voor de staf en een paar verrassingen in. Alle actieve, creatieve en natuuropdrachten zijn geschikt voor de bevers en welpen. Je kunt ze aanpassen aan de leeftijdsgroep en mochten we nog in lockdown zijn dan is het merendeel van de programma-ideeën ook gewoon online toe te passen. Alle materialen die je nodig hebt, vind je in je eigen (knutsel)kast of buiten in de natuur.

Er zijn twee pakketgroottes te bestellen. Natuurlijk kun je meerdere pakketten aanvragen voor je groep.

  • Het KidsPartypakket voor 10 personen kost €19,95

  • Het KidsPartypakket voor 5 personen kost €11,00

Alle activiteiten worden ondersteund door het themaverhaal van natuurdetective Victor Vuurvlieg. Bevers en welpen gaan samen aan de slag om de natuur om hen heen te beschermen voor de Bende van de Groene Hand. Je kan er als staf zelf voor kiezen hoeveel je van het thema integreert in je programma’s.

Om alle opties weer te geven op thema- en activiteitengebied, organiseren we op 8 maart samen met JongNL Limburg & IVN Limburg ’s avonds een online sessie om uitleg te geven over het pakket. Je kunt bij je inschrijving aangeven of je hierbij aanwezig wilt zijn.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan HIER om via Scouts Online een KidsPartypakket te bestellen.

Heb je nog meer vragen of is iets onduidelijk? Stuur dan een e-mail naar kidsparty@scoutinglimburg.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.