Welpen

Agenda Welpenoverleg dd 25 september 2018 Scouting Lindenheuvel Rozenlaan 75, Geleen Start overleg: 20:00 uur

1.    Opening

2.    Maillijst

Met het oog op de aangescherpte AVG regels kunnen we niet standaard meer onze mails direct naar alle (welpen-)stafleden uit de regio mailen. Wil jij graag als eerste op de hoogte gehouden worden en niet wachten op mail van je eigen secretariaat? Geef dan je emailadres door zodat we de info direct aan jou kunnen mailen.

3.    Locatie Regionale Welpendag 2019

Wie weet een leuke locatie, bij voorkeur bij een Scoutinggroep in onze eigen regio

4.    Datum Regionale Welpendag 2019

Voorstel vanuit de organisatoren is: zaterdag 18 mei met als alternatief zaterdag 11 mei 2019.

VKG kan in het weekend van 20 april niet aanwezig zijn in verband met een vereniging brede activiteit

5.    Opstellen vergaderschema 2019

6.    Opzet Regionale Welpendag 2019

-          Taakverdeling

-          Gezamenlijke afspraken

-          Wie weet een leuke (grote) activiteit?

7.    Rondvraag

8.    Afsluiting

De Regionale Welpendag 2018 staat dit jaar in het teken van "Bonje in Wonderland". Help Akela en Rikki Tikki Tavi om samen met de gekke hoedenmaker de Hartenkonigin te verslaan in haar eigen spel!

Regionale Welpendag 2018