SPELTAK OVERLEG WELPEN

Het is na vele pogingen toch niet gelukt om met Steinerbos tot een passende afspraak te komen omtrent de locatie van de Regionale Welpendag 2022 op zaterdag 14 mei.
Het is te kort dag om een alternatieve locatie te regelen en belangrijker nog, de inschrijving en spelaanbod voor de dag zelf.

Vandaar dat we genoodzaakt zijn de Regionale Welpendag 2022 op 14 mei af te blazen. Extra zuur omdat na 2 jaar Corona, het eindelijk weer mogelijk is iets te organiseren.

We willen als organisatoren dan ook graag met jullie in overleg om te kijken of er een alternatieve datum geprikt kan worden om alsnog iets te organiseren voor onze welpen.

Vandaar dat we jullie langs deze weg willen uitnodigen op maandag 9 mei, om 20:00 uur bij Scouting Susteren, Op de Wallen 2 in Susteren.

Mocht jij en jouw groep verhinderd zijn deze dag, laat het dan even weten. Graag willen we dan van jullie weten welke data jullie voorkeur hebben en of er überhaupt behoefte is aan een alternatieve datum voor de Regionale Welpendag 2022.

Tenslotte nog een reminder: Er kan nog t/m komende zondag 1 mei worden ingeschreven voor de Limburgse Welpenbattle 2022. Meer info op Facebook of in de mail.

Met vriendelijke groet,

Corrie Leijendeckers
Chris Opdebeke
Leon Schreurs
Welpen-organisatoren Regio Westelijke Mijnstreek

Datum

09 mei 2022
Expired!

Tijd

20:00

Labels

SPELTAKOVERLEG
HK Scouting Jeanne D'Arc - Susteren

Locatie

HK Scouting Jeanne D'Arc - Susteren
Op de Wallen 2 - 6114 HC Susteren
Categorie
Regio Organisatoren Welpen

Organisator

Regio Organisatoren Welpen

Reacties zijn gesloten.