Regio Fundays 2.0

Een aantal enthousiaste kaderleden is bezig met de organisatie van de Regio Fundays 2.0      Schrijf de data 20 t/m 22 mei al in je agenda! Je gaat over de kop!

REGIO FUNDAYS 2.0

Regio Westelijke Mijnstreek organiseert voor 18+ -ers de Fundays 2.0 van 20 t/m 22 mei (deelnemers moeten 20 mei 2022, 18 jaar of ouder zijn en lid van Regio Westelijke Mijnstreek.

HOE SCHRIJF IK MIJN GROEP IN:

Een groep dient zich in te schrijven via één contactpersoon per groep! Daarvoor moet je allereerst een account hebben bij Scouts Online. Heb je dit dus nog niet, maak er dan eerst eentje aan door naar https://login.scouting.nl/account/new/ te gaan en de stappen te volgen.

Ga naar https://sol.scouting.nl/ en log in met jouw gegevens.

Open dan een nieuw tabblad en ga naar  https://sol.scouting.nl/as/form/42005/participant/new/. Dit inschrijfformulier is bedoeld voor de contactpersoon, dus selecteer hier je eigen naam + functie. Vervolgens kom je op de daadwerkelijke inschrijfpagina waar je alles over de wensen van jouw groep kunt vermelden. (Houd er rekening mee dat het Scouts Online programma soms wel een behoorlijk wat tijd nodig heeft om iets te kunnen verwerken; dus ben geduldig 🙂 )

Als je dit hebt ingevuld, klik je op “VOLGENDE” en als jouw gegevens kloppen die in Scouts Online staan, klik je ook op VOLTOOIEN”.

Nu kun je alle individuele staf- en jeugdleden inschrijven die meegaan van jouw groep.

  • Klik hiervoor op “INDIVIDUELE INSCHRIJVINGEN TOEVOEGEN”.
  • Je komt dan op de overzichtspagina.
  • Klik daar rechtsonder in de hoek op “DEELNEMER TOEVOEGEN”.
  • Dan kun je het jeugd- of staflid dat je wilt toevoegen selecteren.
  • Klik op “VOLGENDE” om verder te gaan.
  • Je krijgt dan alle informatie van dit lid nogmaals te zien.
  • Om hem of haar definitief toe te voegen, klik je nogmaals “VOLGENDE”.

Je komt dan terug op de overzichtspagina waar je deelnemers kunt toevoegen tot je groep compleet is. Let op dat je jezelf (als je tenminste meegaat) ook inschrijft. Hierna hoef je niets meer te doen en is je inschrijving voor de Fundays 2.0 2022 compleet. Je kunt dan uitloggen.

Jij, als contactpersoon, en alle deelnemers krijgen een bevestiging van inschrijving. Let op! Na betaling is je inschrijving pas definitief.

Heb je vragen of kom je echt niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: fundaysregiowm@gmail.com